Blog List

Poesis - Cantec soptit

reMix Adrian Andrei

Spring'steen's Comming

miercuri, 30 aprilie 2008

Completare la campania 'Omorati fiecare cate 5 caini vagabonzi'

Completare la campania 'Omorati fiecare cate 5 caini vagabonzi'

http://new.ablog.ro/2008-04-16/completare-la-campania-omorati-fiecare-cate-5-caini-vagabonzi.html

Uite cum nu are lumea treaba si scrie .... Ce ii mai preocupa pe stupizi: se pune problema daca "s-ar pisha sau nu pe ele de legi cand e vorba sa isi apere progenitura de caini". Doamne cat am ras! De parca scrie undeva ca nu ai voie sa iti aperi copilul muscat de caine ca platesti amenda... Ce drak legatura are legea aia pentru protectia animalelor cu protectia oamenilor?

Apar in cadru si "babele nebune care arunca oase la cainii vagabonzi". Eu am vorbit cu babele alea si mi-au spus ca de aia arunca mancare la caini, ca sa atace progeniturile vecinor!

Si va mai mirati ca nu merge nimic in tara asta, va intrebati care o fi cauza?! Va spun eu cauza, e simplu. Creierele mucegaite ale astora care populeaza tara amesteca borcanele la fiecare respiratie. Adica nu fac distinctia necesara. Daca eu ma hotarasc maine sa donez un milion de euro pentru caini si nu pentru copii strazii sunt psihopat? Dar bine mai aliniatilor, fiecare face cu osul lui ce vrea. Cand n-o mai fi cainele flamand pe strazi, arunc oasele la gunoi si gata. Cum cristosul masii ajungeti voi sa bagati babele in discutia asta? Ca iau cainii si ii scapa de la injectie, ca dau cu oase, ca ar trebui amendate...

Cand va scadea numarul bestiilor care tortureaza animale / ca despre asta e vb in lege / va scadea si numarul alora care si-ar baga-o din toate directiile si pozitiile in progenitura ta. Te poti trezi cu progenitura violata si aruncata in latrina, chiar daca tu nu vezi legatura, iti spun eu ca exista. Si te mai poti trezi si vecin cu criminalul care iese de la parnaie pana mori tu, ca de, nu avea decat 11 ani cand ti-a hacuit copilul.

Tu, ala, care ai scris faza cu baba nebuna - stii ce ma doare pe mine? Mai tare decat griurile din legislatie ma doare ca tu nu vei putea niciodata sa schimbi ceva. De asta te sfidez, ca tine sunt prea multi. Nu vedeti padurea de copaci. Ca tine e si ala la care "cea mai buna toba este cea facuta din piele de caine".
Neputintelor! S-a pus de mult piciorul pe Luna! Chiar nu va dati seama cat de inapoiati sunteti, ce babe carcotase ati ajuns de tineri?!
S-a dat o lege, las-o ca e buna, iti spun eu, chiar daca nu e tot. Mergi inainte, n-o lua inapoi, lasa dracului ipoteticul caine, hranit de nebuna baba, care intr-o zi ti-ar putea musca progenitura... daca nu stii ce te leaga de baba "nebuna" din cantecul tau iti spun eu: sunteti neputinciosi amandoi! Si apropos de asta - daca oricare - baba sau fata babei, sau mosul cocosul, sau progenitura mea - vede in caine un prieten, e problema sa. Fiecare 'opinie' conteaza.

E un tampit care a scris acolo despre 'cainofilii' antipatici care nu sunt in stare sa iubeasca oameni. Un tampit care nu pricepe ca am evoluat, despre asta e vorba. Sau mai bine spus, altii au evoluat si ar fi bine sa faca un salt dupa ei. Lasa dracului killeritul ala care probabil te excita mai tare decat pe mine cainii si invata sa nu te mai uiti in jos. Nu mai fa pe Titi_Durul. Mai largeste-ti orizontul putin. Daca la tine aia care iubesc animalele urasc oamenii, inseamna ca ai tras o concluzie tampita si nestiintifica. Nimic mai mult. Si de asta ma scarbesti, esti superficil si frustrat. Ai creierul patruns de rahat.
Cei care iubesc animalele sunt de toate varstele si categoriile sociale. Statisticile demonstreaza contrariul, ca iubitorii de animale sunt persoane pozitive, se implica in educarea copiilor si se dedica familiei, sunt populari in cercurile de prieteni, au respect pentru oameni si viata. Nu sunt psihopati deci. Nu sunt cainofili cum spui tu. Ei nu sunt de acord cu exterminarea brutala sau cu exterminarea in general din varii motive, nu are rost sa le insir aici. Se tem in principal de modul brutal de exterminare a animalelor. Daca de la inceput euthanasierea s-ar fi facut departe de ochii oamenilor si asa cum este civilizat, asemenea reactii de 'hiperprotectie' a animalelor strazii nu ar fi aparut sau ar fi fost extrem de rare.

Daca exista caini vagabonzi inca, motivul este saracia si faptul ca buzunarele unora s-au umplut prea repede si nu mai vor sa plezneasca. Daca tu vrei sa killeresti, nu le va face sa plezneasca mai repede. In ograda ta sau in cea a cainilor vagabonzi nu va ajunge nici maruntisul de acolo. Asta nu inseamna ca noi trebuie sa fim la fel de idioti ca tine si sa ne murdarim mainile cu animale nevinovate. Prin efortul meu, prin inteligenta si pregatirea mea sunt mai mult decat un macelar. Cainii comunitari nu vor mai fi un pericol pentru oamenii din Romania in scurt timp. Si nici victimele unor Rambo de cartier frustrati care ies cu progenitura in brate nu pentru ca ar fi tatici exemplari, ci pentru ca aia e unica dovada ca au penis functional si au gasit si gaura pentru el.


-nu mai catalogati, nu mai trageti concluzii pripite si tampite, nu mai cautati prilejul sa iesiti in evidenta jignindu-va semenii pe motiv ca nu iubesc oameni ci caini. Astea sunt prostii.
-in cazuri punctuale, anuntati organele in masura sa rezolve problema cainilor agresivi. Pentru ca o vor face. Daca veti considera ca nu se intervine la timp si prompt, luptati, nu barfiti pe la colturi si scrieti rahat ieftin pe net. Nu va apucati ca imbecilii sa otraviti animalele. Luptati ca lucrul asta sa se petreaca in mod civilizat, conform legii, departe de privirile unor labagii care vor sa killereasca ca sa ejaculeze si departe de privirile copiilor vostri.
Ridicarea cainilor de pe strada este si o masura de protectie a animalelor. Asa ca vietii de strada, unde animalele pot deveni periculase sau tinta frustrarii unor dezechilibrati se prefera euthanasierea lor.

Si cel mai important lucru din toate: lasati catalogarea babelor si luptati pentru lichidarea saraciei.
Atat.
A saraciei generale. E o lupta mare si grea, se cer voluntari si e nevoie de eroi adevarati nu de killeri de caini imbecili. Daca dispare saracia, sa vezi cum se rezolva toate. Babele alea nebune iau cainii acasa si scapi de problema. Nu mai fii anticaine, fii tu antisaracie, si sa vezi ce-ti va saruta mana progenitura. Deschide-ti mintea. Daca o ai, nimic nu te poate opri.

Dansul vietii - How Can Animals Encourage Us



http://video.neogen.ro/user/magda1919/b5yxnjgiqisnbwl9n917h6w4klslyo6a/

Niciun comentariu: